Våre E – bøker

 Bøkene er i EPUB format. Noen finnes i tillegg i andre format som PDF. For å lese epubutgaven på pc må du ha et epub reader program. Åpne epubboken fra programmet såkan du lese den. 

KUNSTEN Å VÆRE UNYTTIG
Av Per Henrik Gullfoss

Alt som er viktig i livet er unyttig.
Denne boken omhandler kjærlighet, glede, visdom og skjønnhet, og er således ikke egnet til annet enn å finne ut hvordan du lever et best og rikest mulig liv…
84 sider.

Last ned ePub boken her.

KUNSTEN Å BYGGE SIN EGEN GUD
Av Per Henrik Gullfoss

Denne boken viser hvordan menneskets gudsbilde har forandret seg i takt med menneskets forståelse av verden og seg selv. Den viser hvorfor det gudsbildet vi har i dag ikke fungerer, og hva vi må gjøre for å få det til å fungere.
80 sider.

Last ned ePub boken her.

KUNSTEN Å HANDLE RETT I EN GAL VERDEN
Av Per Henrik Gullfoss

Oppdag at verdens galskap har en hensikt og en mening; utviklingen av bevissthet og dermed evnen til å kunne handle rett i vanskelige, absurde og uventede situasjoner.
80 sider.

Last ned ePub boken her.

KUNSTEN Å VÆRE LEVENDE
Av Per Henrik Gullfoss

For livskunstneren er verden en gave. Livskunstneren vet at det viktigste er å leve så fullt og helt som mulig mellom inngangsporten og utgangsporten av det jordiske liv.
80 sider.

Last ned ePub boken her.

EN NY VERDEN KREVER EN NY MANN
Av Per Henrik Gullfoss

Den gamle maktsyke tyrannen som har styrt verden i de siste 2-5000 årene klamrer seg fortsatt til tronen. Det er uhyre viktig å få avsatt denne despoten, både i oss selv, og som ledere for vår verden.
96 sider.

Last ned ePub boken her.

Last ned samme bok i PDF format, bare med en annen tittel og cover.

SJELENS HISTORIE
Av Per Henrik Gullfoss

En reise gjennom mange liv

Sjelens historie er en bok som forteller om forfatteren sin sjels erfaringer og utvikling, slik den har utspilt seg gjennom mer enn 20 liv. Livene svinger mellom dype bølgedaler og høye topper.
190 sider.

Last ned ePub boken her.

STORMEN FØR STILLHETEN
Av Neale Donald Walsch

Forfatteren tilbyr oss en virkningsfull forklaring på omveltningene vi ser overalt på planeten akkurat nå. Deretter kommer han med en enkel plan for hvordan vi kan påvirke vår personlige og kollektive framtid på en særdeles positiv måte.

Her tilbys en spirituell og sosial kraftpakke som vil løfte deg, fylle deg med håp og gi deg følelsen av å kunne håndtere alle våre morgendager. Boken gir en god grunn til å glede seg til dagene som kommer.
Denne boken kan gi deg ditt liv tilbake. Og vår verden, dens framtid.
280 sider.

Last ned ePub boken her.

DET ENESTE SOM VIRKELIG HAR BETYDNING
Av Neale Donald Walsch

Livet trenger ikke å være en serie bekymringsfulle og utfordrende kriser som involverer økonomien, forhold, helse eller familien. Heller ikke trenger verden i sin helhet å være et sammensurium av konstante katastrofer rundt styresett, økonomi, økologi og kultur.

I denne boken tilbyr Neale Donald Walsch en oppskrift som er elegant i sin enkelhet og som umiddelbart vil løfte livet til alle de som omfavner det – og det kan forandre verden helt.
240 sider.

Last ned ePub boken her.

GAIA OG MENNESKET – mot en lysere fremtid
Av Henning Jon Grini

Fra sammenbrudd til gjennombrudd
Mennesket og Gaia, planeten vi bor på, er i dag plaget av utallige problemer og kriser.
Disse problemene kan bare tas ved roten skal vi få til en varig løsning ellers blir det bare symptombehandling. Ved å identifisere kjerneårsakene til våre menneskeskapte problemer og kriser kan vi forandre disse «onde sirklene» vi har viklet oss inn i og skape varige «gylne sirkler».
Denne boken tilbyr en mengde «nye» tanker, henvisninger til løsninger og måter å forbedre livene og samfunnet vårt.
168 sider.

Last ned ePub boken her.

Last ned PDF boken her.

Last ned Mobi boken her.

VIRKELIGHETEN – bak illusjonene
Av Bartholomew

Bartholomews undervisning passer ikke for alle, men de som blir tiltrukket av hans form, gis innsikt i hvem vi er og oppmuntring til å se på vårt forhold til oss selv, andre mennesker og verden, med klarhet, ærlighet og tilgivelse. Han kommer en stund inn i våre liv for å gå ved siden av oss i Kjærlighet, ikke for å løse problemene våre eller forandre livene våre til lykkelige drømmer. Han kan være pågående, fordi han ofte minner oss om at vanskelige tider gir oss maksimal mulighet til å gi slipp på våre illusjoner om atskillelse. Han presenterer sin sannhet på så mange måter han kan i håpet om at én av dem vil bringe det «glimtet» av klarhet som vi søker etter. Han har en endeløs tålmodighet, en uendelig medfølelse og en ubegrenset kjærlighet til oss og seg selv. Han viser veien og vekker vårt mot og håp slik at vi kan lykkes i å avslutte letingen etter vår egen frihet.
80 A4 sider.

Last ned PDF boken her.

Ditt Stjernetegn

Av Per Henrik Gullfoss

Denne boken ble den mestselgende norske astrologiboken noensinne etter at den kom ut på Orion Forlag (2002). Den gir også den mest grunnleggende og utfyllende informasjonen om hvert enkelt av de 12 stjernetegnene du vil få tak i. Denne etterspurte boken har i mange år vært umulig å oppdrive. Som et tilbud til leserne av Harmonis nettsider har vi nå gjort den tilgjengelig for dere. Du kan lese boken side for side, eller gå inn i kapitteloverskriften og klikke deg direkte til det avsnittet du vil lese.

Vår nære fremtid
Av Henning Jon Grini

EN REISE INN I VÅR NÆRE FREMTID
Denne science fiction boken handler ikke om en dystopisk fremtid hvor mennesket må kjempe for å overleve. Tvert imot handler den om en lysende fremtid hvor vi har greid å overkomme det meste av våre problemer. Den vil vise samholdet, styrken, kjærligheten og potensialet i mennesket.

Leseren blir invitert med på en reise inn i fremtiden og får oppleve hvordan livet arter seg der. Hovedpersonen blir kjent med en kvinne, og det oppstår følelser mellom dem. Sammen utforsker de samfunnet og har en mengde samtaler om forskjellen mellom vårt og deres. Det blir bl.a. tur til en romstasjon, ned i en undersjøisk forskningsstasjon og ikke minst møte med våre kosmiske venner på slutten av boken.

Den verden hovedpersonen møter har en langt mer menneskevennlig og positiv tilnærming til livet. Boken er fri for drap, kriminalitet, intriger, frykt og annen elendighet. Derimot inneholder den fantasi, gode opplevelser og mye optimisme og håp.

Last ned ePub boken her.

Last ned PDF boken her.

Last ned Word boken her.

Du er født til å elske

Av Per Henrik Gullfoss

Boken Du er født til å elske gir deg konkret veiledning i hvordan du kan bygge et fundament for å leve et liv i stadig større overflod av kjærlighet. Boken viser deg hvordan du trinn for trinn kan bestige kjærlighetens pyramide og bli en sann mester i kjærlighetens edle kunst. Den viser deg ikke bare hvor fallgruvene finnes og hvordan du unngår dem, men også hvordan du kan leve en kjærlighet som ingen kan ta fra deg. Gjennom å lese boken vil du forstå hvordan du kan velge å leve et liv i kjærlighet.