1-årig kurs i SPIRITUELL ASTROLOGI på zoom.

1-årig kurs i SPIRITUELL ASTROLOGI på zoom.

08. 09. 2021 | Artikler: Astrologi

1-årig kurs i SPIRITUELL ASTROLOGI på zoom.

I september 2023 starter Per Henrik sin ettårige astrologiske utdannelse.


Per Henrik Gullfoss, astrolog, tarotlegger, forfatter, foredragsholder www.gullfoss.no

Per Henrik Gullfoss, som vil lede kurset er cand.phil fra Oslo universitet. Han har skrevet over 20 bøker om astrologi og tarotkort. I tillegg til et bredt spekter av artikler i norske og internasjonale magasiner. Per Henrik er en anerkjent norsk og internasjonal foredrag- og kursholder. I 1990 var han en av grunnleggerne av Den Nordiske Astrologiskolen, og har siden undervist i astrologi.

Har du lyst til å lære deg selv og andre å leve fullt og helt i takt med din sanne natur og samtidig få en dypere innsikt i universets mysterier og visdom?
Da er denne ettårige astrologiske utdannelsen nettopp saken for deg.
Det astrologiske kartet er som en håndbok du har fått med deg på livets reise. Det å åpne og lese i denne boken burde være en selvfølge for alle.
Du vil lære å forstå og tolke et fødselshoroskop for deg selv og andre.
Du vil lære om sjelens intensjon med ditt liv og hvordan ditt jeg kan få et rikest og mest mulig fullbyrdende liv.
Vi vil gå gjennom de astrologiske tegnene, hus, planeter, akser, aspekter, måneknuter med mer.

Kurset vil gå over 16 tirsdager (Høst/vår)
Tid: Kl. 18.00 – 21.00
Sted: På ZOOM
Pris for hele kurset er kr 9 500,-


Mer info om kurset

Denne utdannelsen er like nyttig og verdifull for nybegynnere, som for de som har arbeidet med og kan litt eller mye om astrologi fra før. Det er også like nyttig for de som vil bruke det som et redskap i sin egen utvikling, som for de som vil bruke det som et redskap til å veilede og støtte andre på sin vei.

Astrologien hjelper oss til å se hvem vi er, hvorfor vi er her og hvordan vi kan leve ut vårt potensial og være den vi er kommet for å være. Ditt personlige horoskop er din medbrakte reisehåndbok for livet.

Før andre verdenskrig var astrologien ofte forbundet med spådommer og det som skjedde i den ytre verden. I siste halvdel av det 20. århundre ble fokuset flyttet til menneskets indre verden og det psykologiske. Man begynte å forstå at hvis man skulle forandre noe i den ytre verden, så var den beste metoden å begynne med å forandre noe i den indre. De mest geniale og nyskapende astrologene var gjerne psykologer, ofte med en vinkel som var påvirket av den tyske forskeren og psykologen C.G. Jung.

I dag er astrologien i ferd med å erobre enda et nytt område. En moderne spirituell astrologi tar utgangspunkt i at det enkelte individ er en sjel, som har komme til jorden for å utfolde og erfare et unikt potensial.

Din hensikt med livet er å utfolde og erfare deg.
Den astrologien du vil lære på dette kurset er av det absolutt ypperste du kan få tak i når det gjelder å få innsikt i din sjels intensjon med å være her på jorden. Den er basert på et fundament av praktisk og psykologisk forståelse. Samtidig går den ut over disse.

Den psykologiske astrologien kan noen ganger begå den feilen å tro at man er et tilfelle som skal behandles og kureres.

Den spådomsorienterte astrologien kan lett betrakte mennesket som en ting og tro at skjebnen er noe som kan beregnes, på samme måte som man kan beregne banen til et fysisk legeme.

Den spirituelle astrologien tar utgangspunkt i at du har kommet ned hit for å erfare akkurat den du er. Alt er med andre ord på rett plass. Det store spørsmålet er hvilken vei og hvordan du velger å erfare deg og ditt liv? Denne astrologien tar hensyn til at du har fri vilje og at skjebne både er et sett av betingelser du har fått utlevert og samtidig noe du selv har ansvar for og skaper. Jo større grad av bevissthet du oppnår, jo større grad av mulighet vil du få til å utfolde og fullbyrde akkurat den du er kommet for å være. Astrologien er det overlegent beste redskapet og hjelpemiddelet du har til nettopp dette.

To grunnleggende språk

Jeg kjenner to språk som ikke er skapt av mennesker. Det ene er naturen. Den gang mennesket levde i samklang med naturen, kunne de tolke og forstå hvordan naturen hele tiden «snakket» og fortalte dem det meste av det de trengte å vite.

Når vi løfter blikket mot himmelen, får vi øye på den store naturen. Planeter og stjerner snakker det samme språket som den jordiske naturen, bare på en annen skala. Skal vi være litt poetiske kan vi si at naturen og livet på jorden er en symfoni basert på kjærlighetens språk. Himmelen og planetene er en annen symfoni, som snakker bevissthetens og helhetens språk.

Astrologien er den ofte glemte og oversette vitenskapen om tid. Det som skaper tid, er planetene og stjernenes rotasjon rundt seg selv og hverandre. Det å lære seg astrologi er derfor en stor og bred vei mot visdom. Den er på samme tid vitenskapen om tid og et språk som forteller oss om hvem vi er og hvorfor vi er her.

Det personlige fødselshoroskop er utgangspunkt for astrologien, og det vi fokusere mest på å forstå i løpet av dette året. Når du blir født tar du inn verdens energi akkurat som den er i det øyeblikket du klipper navlestrengen og trekker ditt første åndedrag. Direkte oversatt betyr «Horo-Skop» en titt på tiden. Det er som et energetisk avtrykk du både bærer med deg og utfolder gjennom livet. På samme måte som hele kimen og identiteten til et voksen tre ligger i frøet det en gang var.

Vi kan dermed forstå Horoskopet som et energikart. Det viser hvordan du opplever og utvikler de forskjellige sidene av din personlighet og energetiske kropp.

  • Områder som vil bli berørt i løpet av undervisningen er bl.a:
  • Hva er hensikten med vår personlighet?
  • Hvordan kan vi realisere sjelens visjon samtidig med at vi verdsetter og elsker både vår kropp og vårt jeg?

Dette kurset vil være en utforskende reise inn i ditt eget liv med hjelp av et redskap som gir innsikt i tidens natur og utfoldelse i våre liv. Etter utdannelsen vil du ha en dypere forståelse av ditt eget og andres horoskoper og hensikt med livet.

Rent astrologisk vil vi begynne med elementer, kvaliteter og tegn. Deretter vil vi bevege oss videre til planeter og hus. Etter å ha fått en forståelse av disse elementene er vi klare til å «sy det hele sammen» med aspekter. Etter som vi lærer mer og ser hvordan alle delene av et horoskop henger sammen og skaper en helhet, vil vi utforske hvordan planetenes bevegelse over himmelen påvirker oss og vårt horoskop i dag.

INFO
Prisen for utdannelsen er kr 9 500.-
Kurset vil gå på tirsdagskvelder fra 18-00 – 21.00
Påmelding registreres ved innbetaling av depositum kr 2000,- til postgirokonto 05327051824
Interesserte kan ta kontakt på email. gullfoss@hebb.no eller ringe på tlf. 93420205

Skolestart for neste utdannelse er september 2023 kl.18.00.
Kurset går over 18 tirsdager høsten 2023og våren 2024.


Tilbakemeldinger:

Jeg leser og øver og praktiserer❤️med stor glede og innlevelse. Denne utdannelsen ANBEFALES ❤️ på det varmeste. Tirsdagene med Per Henrik Gullfoss på zoom har vært og er ukas åndelige lykkepille.🌞. Han deler raust og blidt av sin enorme innsikt og kunnskap og med sin indre varme autoritet skaper han en atmosfære hvor det blir trygt å delta og dele.

Helt seriøst 🙏blir dette utfordrende Morsomt og levende . Spirituell astrologi er virkelig en skattekiste. Jeg takker for et flott skoleår og varm klem til lærer og flotte medelever 💫🌹🌹🌹. Gleder meg til å fortsette på Tarot.

Gitte Domino Andersen


Se flere artikler her:

STJERNETEGN OG EVENTYR

STJERNETEGN OG EVENTYR

Alle eventyr stammer fra myter og fabler som de voksne fortalte til sine barn for å lære dem om livet. Siden barna er enda ikke er i stand til å se alt så klart i den ytre verden, måtte foreldrene snakke til barnas indre verden.

les mer
Horoskopet – Din reisehåndbok for livet

Horoskopet – Din reisehåndbok for livet

På samme måte som naturen er et språk er himmelens planeter og stjerner ikke bare fysiske skapninger, men også noe som kan tolkes og forstås, på samme måte som jordens natur.

les mer
STJERNETEGN OG UNNASLUNTRING

STJERNETEGN OG UNNASLUNTRING

Stjernetegnene har ulike måter å unngå å gjøre ting de ikke har lyst til. De har forskjellige strategier for å slippe unna uten å møte konsekvensene av å si nei. Kjenner du deg igjen?

les mer