Horoskop – Knut Arild Hareide

Horoskop – Knut Arild Hareide

28. 10. 2018 | Artikler: Horoskoper

Knut Arild Hareide

Siden vi ikke vet eksakt tid for Hareides fødsel har vi satt den til kl 12. 00. Den tolkningen som kommer er basert på det vi kan si med sikkerhet ut i fra dag og sted for Hareides fødsel.

Han er en Skytte med Månen i Krepsen. De tvil si at han i utgangspunktet er vidsynt, søkende, idealistisk og har sterkt behov for at livet skal gjennomsyres av mening (Skytten). Krepsemånen sier at familie, nærhet, omsorg og medfølelse er viktig og et sterkt element i hans liv.

Så langt ingen overraskelser. Det er kanskje heller ikke noen overraskelse at han er svært vant til å møte og håndtere sterke og dominerende kvinner. Han har også noe som kalles et storkors i sitt horoskop. Det er til stede i livet for mennesker som får store utfordringer og hele tiden står i situasjoner som krever at man er villig til å kjempe for det man tror på.

På den ene siden av «korset» Hareide bærer finner vi en enorm optimisme og troen på at man kan finne rammer og strukturere som sørger for at det er kjærlighet nok til alle parter.

På den andre siden finner vi en vedvarende følelse av å være annerledes og ikke passe inn. Vi kan se dette speile seg i en KRF leder som går i homoparade og prøver å vende kursen for skuta han er kaptein for (Krf).
Noe av han styrke er hans evne til å finne nye løsninger og se hvordan det nye kan balanseres med det gamle. Han har også en nesten uutslokkelig idealisme og tro på at man kan forandre sin skjebne/menneskeheten.

Ut i fra horoskopet er det lett å forstå hvordan Hareide kjenner igjen sin egen energi og natur i historien og skikkelsen til Jesus. En person som trodde på urealistisk høye idealer, samtidig som han gikk en annen vei enn flertallet, og var i opprør mot innsnevrede gamle tradisjoner.

En av grunnene til at Hareide klarer å balansere på den måten han gjør er en dyptpløyende og fantasifull tankegang, som er i stand til å hevde seg med stor kraft, styrke og overbevisning. Han tror svært lett 100 % på sin egen sannhet og veien han velger. Denne kombinasjonen av stor forståelse og medfølelse for andres smerte sammen med en like sterk følelse av skjebne og mening gjør nok at Hareide takler svært mange utfordringer og møtet med andre tungvektere og dominerende kvinnefigurer bedre enn de fleste.

HER OG NÅ I HAREIDES HOROSKOP
I disse dager er Hareides Pluto i ferd med å gå over Hareides nordlige node. Det vil si at han avslutter en gammel karmisk syklus og samtidig åpner døren for muligheter og veier som hittil ikke har vært tilgjengelig for ham. Det gjelder uansett hva som skjer i den kommende tiden.
Han kan forlate sin stilling eller gå inn i regjering. Akkurat i øyeblikket står han i slutten av en svært oppfinnsom periode samtidig som han opplever et veldig sterkt følelsesmessig press. Han er nødt til å holde sine egne følelser i strenge rammer for å takle denne tiden.

I løpet av november vil det presset og det han har stått i en stund, være avsluttet. Det vil komme en helt ny periode hvor han vil måtte finne nye og andre veier og metoder for sin utfoldelse. Samtidig vil han føle en stor frihet og ha et sterkt behov for å kunne vise og utfolde sine egne verdier. Det vil bli viktigere og viktigere for ham å føle en frihet til å stå frem med nye og spennende verdier og idealer. Uansett hva resultatet vil bli, så kommer Hareide til å få mye ansvar og store mengder arbeid ettersom våren kommer og stunder frem mot sommeren.

Siden Knut Arild i stadig sterkere grad vil ha behov for å leve ut og følge sine egne overbevisninger og være sann mot seg selv, vil vi kunne forvente at han overrasker. Som sagt kan det virke som om dette er avslutning på en gammel karmisk periode, og at Knut Arild er klar for å ta fatt på nye og større oppgaver.

Se flere artikler her:

Horoskopet: Sommerens Kjærlighet

Horoskopet: Sommerens Kjærlighet

Kjærlighetens planet Venus starter sommeren i Krepsens tegn. Der viser den omsorg, omtanke og gjør ting veldig gunstig for alt som har med familie og god mat å gjøre.

les mer
Horoskopet til Kong Charles III

Horoskopet til Kong Charles III

Kong Charles III har i disse dager overtatt septeret, og står nå som Skottland, Nord-Irlands, Wales og England og samveldestatenes monark og høyeste beskytter.

les mer
Putins horoskop.

Putins horoskop.

Som mange tyranner eller mennesker som har stor makt til å forandre og omforme virkeligheten har Vladimir Putin Pluto på MC

les mer