Horoskop: Boris Johnson

Horoskop: Boris Johnson

12. 07. 2019 | Artikler: Horoskoper

Tror du at Boris blir Englands neste førstemann?

Astrologien forteller at han har vært gjennom en svært turbulent tid det siste halvåret. Bare det at han kommer stående ut av det gir meg stor tro på at vi har et statsministeregg her.

Horoskop til Boris Johnson

I øyeblikket er det som om fremtidens vind blåser med ham. Den pålandsvinden vil vare i et par års tid.
Så vidt jeg kan se, så er det ingen kjelker som står i veien for denne mannen i tiden fremover.
Han vil også tilføre England nye energi og nye tanker og ideer.

Når vi bare ser og hører Boris snakke kan vi undre oss over hvorfor han er såpass populær. Når vi ser horoskopet hans blir det lettere å forstå. Han er rett og slett en veldig hyggelig mann, det vil si en mann som vet hvordan han skal få andre til å hygge seg i sitt nærvær. Han er empatisk, jovial og sosial. Personlig vil de fleste føle at han bryr seg om dem og ser dem når de møter ham.

Måten han slenger ut ting på og snakker litt vel bombastisk og utfordrende er på mange måter hans største svakhet.

Når han ikke er for opptatt av å hevde sine egne meninger og ha rett, er han dyktig til å tilpasse seg situasjonen og manøvrere hurtig ettersom ting endrer seg. På sitt beste virker han intelligent og følsom på samme tid. På sitt verste blir han en tåkelur, hvor tankene forsvinner i følelsenes forvirring.
Han kan lett provosere når han prøver å bruke sin kraft og få ting gjort hurtig. Det å ha det så travelt at han snubler i sine egne bukseben kan forekomme.

På den ene siden kan han virke vinglete og oppfattes som om han snur kappen etter vinden, noe han også titt og ofte vil gjøre, men han kan også virke urokkelig og ubøyelig. Så lenge saker og ting ikke er virkelig viktige for ham, så tuter han gjerne med ulvene og tar minste motstands vei.
Når noe virkelig har betydning, og han har tatt et valg og bestemt seg, så er han ikke så grei å ha med å gjøre for de som måtte stille seg i veien. På den måten er han en underlig blanding av ettergivende og ubøyelig. Noe som nok kan forvirre det som ikke er med på «team Boris».

En ting som kan være lett å overse er at denne mannen er veldig dyktig til å se hvordan makt og penger virker. Han har en intuisjon og forståelse som ofte går direkte inn i de underliggende kreftene som virkelig bestemmer hva som skjer og når det skjer. På den måten vil han være en interessant spiller på det storpolitiske marked.

Han vil være svært flink til å tjene Storbritannias økonomiske interesser. I tillegg vil han være dyktig til å manipulere andre til å gjøre som han vil, og få dem til å tro at det er de selv som vil det. For å si det enkelt. Donald Trump vil bli en enkel match for Boris Johnsen. I hvert fall hvis han greier å styre sine impulser og ikke gjøre noe overilet eller si noe ugjennomtenkt og fryktelig dumt.

Klarer han å holde tann for tunge vil vi ganske sikkert få oppleve en ny aktør som utfolder seg i det storpoliske spille. I og utenfor, antagelig mest utenfor, EU.


Per Henrik Gullfoss, astrolog, tarotlegger, foredragsholder, kursleder, forfatter www.gullfoss.no

Se flere artikler her:

Horoskopet: Sommerens Kjærlighet

Horoskopet: Sommerens Kjærlighet

Kjærlighetens planet Venus starter sommeren i Krepsens tegn. Der viser den omsorg, omtanke og gjør ting veldig gunstig for alt som har med familie og god mat å gjøre.

les mer
Horoskopet til Kong Charles III

Horoskopet til Kong Charles III

Kong Charles III har i disse dager overtatt septeret, og står nå som Skottland, Nord-Irlands, Wales og England og samveldestatenes monark og høyeste beskytter.

les mer
Putins horoskop.

Putins horoskop.

Som mange tyranner eller mennesker som har stor makt til å forandre og omforme virkeligheten har Vladimir Putin Pluto på MC

les mer