Horoskop- Donald Trump

Horoskop- Donald Trump

22. 01. 2019 | Artikler: Horoskoper

 Annus Horribilis og Donald Trump – hva skjer fremover

 Av Per Henrik Gullfoss

Jeg leste en gang om Dronning Elisabeth av England som kalte et år sitt verste år, eller Annus Horribilis. Det er interessant å se at Amerikas president står foran 3 år som alle bærer slike kjennetegn. Årene er 2020 til 2022. Jeg er nesten fristet til å ta vekk en n fra annus og kalle det anus Horribilis.

sdfasdfasd
Donald Trump horoskop

Det kan virke som om selve det offentlige toalettet er fullt og at alt Trump har prøvd å dytte ned i det vil komme opp igjen. Tenk deg at IS og Al Qaida er et eksempel på hva som kan skje når USA finansierer og gir våpen til lokale opprørere i kamp med systemer de er uenige med – som det russiske i Afghanistan. Rent astrologisk er det som kommer en konjunksjon av Saturn og Pluto i transitt over Trumps sydlige node. Samtidig vil de være i opposisjon til Trumps Venus/Saturn konjunksjon. Jeg har nesten ikke sett like kraftige saker utdelt fra skjebnens hånd siden det gamle sovjetiske imperiet gikk i oppløsning. Noe jeg skrev en artikkel om i et astrologisk fagtidskrift to år før det skjedde.

Det absolutt verst tenkelige scenario for hvordan dette kan spille seg ut er en form for krig som involverer bruk av atombomber. La oss håpe at det ikke går så langt. Men vi skal være klar over at vi har en amerikansk president som er absolutt uberegnelig, ganske så uskolert og som kan reagere som et såret villdyr hvis han føler seg virkelig truet.

Med disse astrologiske signifikatorene er det nesten umulig å forestille seg at han ikke vil måtte møte noen alvorlige konsekvenser.  Pluto sammen med Saturn over den sydlige noden sier at alt av snusk, umoral og ting som har vært skjult i fortiden vil komme opp.

Skjebnen vil slå til og Trump vil få som han har fortjent. Det skal bli «artig» å se hva som skjer. Vi får håpe for Trumps sin del at han har rent mel i posen. Fordi posen helt sikkert vil bli åpnet og avsløre sitt egentlige innhold.  At planetene samtidig er i opposisjon til hans Venus og Saturn vil si at Trump vil måtte gå gjennom en svært drastisk forandring, hvor han vil føle seg fanget, samtidig som han vil være nødt til å gi slipp på sin gamle identitet og bygge en ny som er basert på hvem han virkelig er. 

Hans gamle verdisystem og preferanser vil rett og slett gå i oppløsning. Det kan skje at «vennene» hans vil forlate ham som rottene på et synkende skip. Det finnes selv følgelig en tredje vei dette kan vise seg på. Det er ved at Trump avgår som president fordi han er alvorlig såret eller avgår ved døden fordi han er blitt utsatt for et attentat.

Det mest optimistiske jeg kan forestille meg er at verden møter en krisesituasjon som han viser seg å håndtere som en ekte og sann amerikansk helt, som heroisk gir alt for de gode og sanne verdier. Jeg vil tro at Donald Trump allerede ser seg selv på denne måten. Det er ikke så mange i Norge som anser det for så veldig realistisk, men Trumps kjernevelgere vil nikke gjenkjennende og mene det er slik han er. Den som lever får se.


Per Henrik Gullfoss, astrolog, tarotlegger, foredragsholder, kursleder, forfatter www.gullfoss.no

 

Se flere artikler her:

Horoskopet: Sommerens Kjærlighet

Horoskopet: Sommerens Kjærlighet

Kjærlighetens planet Venus starter sommeren i Krepsens tegn. Der viser den omsorg, omtanke og gjør ting veldig gunstig for alt som har med familie og god mat å gjøre.

les mer
Horoskopet til Kong Charles III

Horoskopet til Kong Charles III

Kong Charles III har i disse dager overtatt septeret, og står nå som Skottland, Nord-Irlands, Wales og England og samveldestatenes monark og høyeste beskytter.

les mer
Putins horoskop.

Putins horoskop.

Som mange tyranner eller mennesker som har stor makt til å forandre og omforme virkeligheten har Vladimir Putin Pluto på MC

les mer