Horoskop – Kim Jung Un

Horoskop – Kim Jung Un

08. 06. 2018 | Artikler: Horoskoper

Det er ikke helt sikkert når Kim Jung Un er født, men det mest sannsynlige er den 8. januar 1984. Det er også den offisielle dagen for hans fødsel.

Dette horoskopet viser hans enorme behov for makt og tette tilknytning til atomkraft (knyttet til Pluto – underverdenens gud og forbundet med Plutonium som brukes i slike bomber). Planeten for krig, Mars, står sammen med Pluto i Jungs Uns fødselshoroskop.

I hele sitt liv må han sortere ut hvilken smerte, form for avvisning og mangel på anerkjennelse som er den minst plagsomme. På den ene siden kan han like «lidelsen», på den andre siden er det vanskelig med mangelen på ressurser de fører til. Hvis han ikke klarer å balansere de forskjellige alternativene, så vil smerten bare stige og stige til den utløses på en uventet og voldsom måte. Dette viser gjennom et aspekt som kalles skjebnens finger.

I perioden 2016 til 2018 har Pluto vært over Kim Jung Un sin sol i Steinbukken og skapt den pågående situasjonen med stadig nye prøvesprengninger og trusler utvekslet med USAs uberegnelige president Donald Trump.  Dette trykket begynner å lette litt, og vi kan puste litt mer avslappet når vi ser på fremtiden.

Det er håp forbundet med det mulige møtet mellom Trump og Kim Jung Un som skal skje den 12. juni.  Saturn over Kims sydlige node sier at han ut hele dette året vil være fanget av sin egen og sitt lands fortid. Samtidig er det som om han kan ta tak i situasjonen og gjøre noe med det som i Østen kaller hans eget og Nord-Koreas karma.

Det er som om to mulige valg utspeiler seg for Kim. Enten vil han reagere i et helt fastlåst mønster og kjøre landet lenger ut i hengemyra. Eller vil han se at han nå har mulighet til å være en stor statsmann og ta ansvar for sitt lands fremtid på en ny måte.  Som man gjerne sier: «Det er håp i hengende snøre.»

Uranus sine transitter vil kreve at han tenker i nye baner og på nye måter (Uranus kvadratur Merkur). Det vil enten føre til impulsiv uberegnelighet eller ny innsikt. Det er igjen avhengig av hvilke av de to mulige veiene Kim velger – eller begge deler.

Det hele vil ganske så sikkert gå sin mer eller mindre skjeve gang frem til våren 2019. Da vil det skje uventede og uberegnelige ting som enten vil føre til større frihet og store fremskritt for Kim Jung Un og landet han leder eller til uventede katastrofer.

En ting er i hvert fall sikkert, og det er at i løpet av de neste årene vil Nord-Korea og Un være nødt til å gi slipp på gamle metoder for kontroll, makt og autoritet. Det vises ved at Uranus vil stå i opposisjon til Saturn. Denne opposisjonen sørger for at det gamle må vike plassen for det nye.

Vi skal ikke se bort i fra at Kim vil se at det å gi deler av sitt folk en ny følelse av frihet vil føre til at han kan sole seg enda mer i glansen av sin egen storhet og godhet.


Per Henrik Gullfoss, astrolog, tarotlegger, foredragsholder, kursleder, forfatter www.gullfoss.no

Se flere artikler her:

Horoskopet: Sommerens Kjærlighet

Horoskopet: Sommerens Kjærlighet

Kjærlighetens planet Venus starter sommeren i Krepsens tegn. Der viser den omsorg, omtanke og gjør ting veldig gunstig for alt som har med familie og god mat å gjøre.

les mer
Horoskopet til Kong Charles III

Horoskopet til Kong Charles III

Kong Charles III har i disse dager overtatt septeret, og står nå som Skottland, Nord-Irlands, Wales og England og samveldestatenes monark og høyeste beskytter.

les mer
Putins horoskop.

Putins horoskop.

Som mange tyranner eller mennesker som har stor makt til å forandre og omforme virkeligheten har Vladimir Putin Pluto på MC

les mer