Horoskop Denis Mukwege

Horoskop Denis Mukwege

av | Artikler: Horoskoper

Horoskopet til årets mannlige nobelprisvinner Denis Mukwege viser til en mann med mye kraft, følsomhet og tilgang på store doser med uselvisk kjærlighet. Siden vi ikke har tidspunkt for hans ankomst til jorden, og det er dårlig med fødselsarkiver i Belgisk Kongo, er horoskopet satt til kl 12.00 på dagen for hans fødsel.

Sol i Fisk og Måne i Tvillingene viser til en konstant utfordring med behovet for å forstå og formidle mening. Fiskesolen gir adgang til en sterk indre følelsesverden, og Tvillingmånen gir et behov for å snakke med folk og forstå verden. Trigonet fra Månen til Venus og Chiron konjunksjonen viser en stor evne til å snakke med og verdsette andre mennesker. Spesielt de som har utfordringer. Det viser også en mann som setter høye krav og har strenge normer for seg selv.

Alle kvadraturene i horoskopet viser en enorm dynamikk og et behov for å manifestere og handle på sine ideer og idealer. Saturn kvadrat Pluto vitner om en mann som stadig ser at strukturer forsvinner og så må bygge dem opp igjen. Samtidig viser Venus kvadrat Mars et konstant behov for at det skal skje noe i møtet med andre mennesker. Det holder ikke å prate. Ting må gjøres, og det må føre til praktiske resultater siden både Venus og Mars er i jordtegn.

En av de sterkeste signaturene i Mukweges horoskop er tilgangen på idealer, empati og kjærlighet. I utgangspunktet kan han lett bli overfølsom og uhyre idealistisk. Denne empatien vil også lett føre til handling. Det er antagelig denne tilgangen på helt urealistisk idealisme og grenseløs kjærlighetsevne som gjør at han nå har vunnet Nobels fredspris. Jeg mener, en fornuftig og praktisk mann som var mest opptatt av seg selv og sine daglige gjøremål, ville vel for lengst ha stukket av og latt andre klare seg som best de kan.

Med den nordlige måneknuten i Steinbukken og Saturn stående stasjonær i Skorpionen er det klart at han må ta ansvar og omsette følelser og teori til praksis, hvis han skal gjøre det hans sjel kom ned for å gjøre. Sydnoden i Krepsen, sammen med retorgrad Jupiter og Uranus i Krepsen, viser til at han har erobret en meget sterk evne til kjærlighet, omsorg og hjertelighet i tidligere liv. I dette livet trenger han derfor ikke å lære hva kjærlighet er, men han trenger å ta ansvar for å holde sitt hjerte åpent og handle på en intens og fryktløs kjærlighet.

Kjærligheten for ham er ikke i hovedsak kos og klem og sjelepartneraktig. Kjærligheten her medfører ansvar og arbeid hvor han etter beste evne søker å bruke kjærlighet til å skape orden, helhet og helse i verden. Noe av det spennende med slike mennesker er at du så tydelig kan se at han utfolder potensialet i sitt horoskop til det fulle. Jeg kan også si med utvetydig klarhet at han gjør det hans sjel er kommet for å erfare og gi til verden.

Vi ser i sannhet horoskopet til en praktisk idealist, som søker å gjøre det umulige og får til en god del av det. Et vakkert eksempel til etterfølgelse.


Per Henrik Gullfoss, astrolog, tarotlegger, foredragsholder, kursleder, forfatter www.gullfoss.no

Flere artikler: