Personvernerklæring for nettsiden mystikk.no og Nettbutikken Harmoni 

 

 

 

Vår nettstedsadresse er: https://mystikk.no

 

Divination

Utsikten 14
2743 Harestua, Norge

Organisasjons nr:983908055

E-post: redaksjonen@wordpress-729776-3176458.cloudwaysapps.com
Mobil. 93420202

 

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

 

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

 

 

 

 

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Nettsiden har ikke åpent kommentarfelt pr nå. Derfor er ovenstående ikke aktuelt.

 

Media

Artikler du sender inn for publisering på siden vil ligge åpent for medlemmer og andre interesserte. Bildelfiler du sender inn vil publiseres og gjøres tilgjengelig på viavår nettside for medlemmer og andre interesserte.  Du må selv innhente nødvendig tillatelser ifølge åndsverksloven.

 

 

 

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

 

Kontaktskjemaer

Kontakt skjer via e-mail til redaksjonen@wordpress-729776-3176458.cloudwaysapps.com

 

 

 

 

 Informasjonskapsler

 

 Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Vi har ikke åpent kommentarfelt. 

Innlogging:

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

 

 

 

 

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

 

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Medlemsskapet i www.mystikk.no medfører en innsamling av navn, e-mail og kontoopplysninger. I enkelte tilfeller ved f eks bruk av Vipps også telefonnummer.

I nettbutikken også adresse for forsendelse av varer.

Opplysningene deles ikke med utenforstående, kun med nødvendige samarbeidspartnere vedrørende innkreving av medlemsavgift og registrering av medlemskapet. Opplysningene brukes til registrering av medlemskap eller kjøp i nettbutikken.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

 

 

 

 

Dine opplysninger ligger lagret til vi får beskjed om å slette dem eller en tid etter at medlemskapet opphører.

 

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Personopplysningene begrenser seg til navn, e-mailadresse og betalingsopplysninger; kontonummer. For nettbutikk også adresse og evnt. telefonnummer..

Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

 Vi har ikke kommentarfelt. 

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

 

 

 

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

 

 

 

 

Din kontaktinformasjon

For spørsmål eller kommentarer til personvernerklæringen kan du ta kontakt med 

Tone Briana Holberg

e-mail: redaksjonen@wordpress-729776-3176458.cloudwaysapps.com eller pr mobil 9342 0202.

 

 

 

  

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

De liggger lagret bak passord og er kun tilgjengelig for administrator og it-ansvarlig av www. mystikk.no

 

 

 

 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

 

Stripe, Wishlist, Paypal, Vipps