Horoskoptolkning av Kamala Devi Harris

Horoskoptolkning av Kamala Devi Harris

av | Artikler: Horoskoper

 ‘Mitt første inntrykk av Devis horoskop, du så at mellomnavnet hennes var Devi, var at her har man en heltinne i forkledning. Eller kanskje forkledningen er i ferd med å falle bort. Å gå til kamp mot Trump og makte å bli overøst av hans insinuasjoner, beskyldninger og utilslørte maktspill krever ganske mye.

Denne kvinnen er en spesiell blanding av en krigersk pitbull og en visjonær drømmer. Hun er utdannet advokat og vant til å stå i konflikt og utfordringer. Hun trives og vokser når hun kan kjempe for det hun tror på. Dette er kvaliteter som både har vært medvirkende til at hun ble og nyttige å ha i hennes tidligere arbeid som aktor. Når du er anklager for det offentlig bør da ha en viss sans for rettferdighet og lov og orden, samtidig som du trenger å være villig til å bruke makt for å gjennomføre dine ideer og meninger.

 

 

 

Kamala Devi Harris  er en amerikansk politiker for Det demokratiske partiet.
Hun er Joe Bidens visepresidentkandidat til presidentvalget i 2020,
noe som gjør henne til tidenes første afroamerikanske og asiatisk-amerikanske visepresidentkandidat blant de store partiene i USA.
Hun har tidligere vært justisminister i California og ble i 2016 valgt til Senatet. ( Wikipedia)  wikimedia))

Kamala Devi Harris
Data: 20 Okt 1964, kl 21:28 ( Foto: United States Senate / Public domain)

Det kan bli ganske interessant å følge den amerikanske valgkampen. Trump er vant til å bruke makt, anklager og ren uhøflighet for å utmanøvrer og overmanne sine opponenter. De fleste blir enten skremt eller utmattet av dette konstante spillet. Det vil ikke være tilfelle med Kamala Harris. Å utfordre henne med å være tøff og brautende er som å kaste bensin til det krigerske bålet som allerede brenner i henne.

I mitt indre ser jeg et bilde av Kamala og Trump som har utfordret hverandre til holmgang. I gamle dager var det slik at den som vant holmgangen hadde rett, mens taperen hadde feil.
I utgangspunktet er Kamal en Vekt, med Solen i konjunksjon med Merkur i Skorpionen. Som Vekt er hun ofte vennlig, men Skorpiontungen (Merkur i Skorpionen) ligger alltid klar til å bite fra seg. Hun har en ryddig og klar hjerne (Merkur/Sol trigon Saturn), som gjør at det er vanskelig å vippe henne av pinnen, enten det er med fakta og trusler.
Vekten har til tider blitt beskrevet som en jernneve i en silkehanske. Gjennom min erfaring med Vekter kjenner jeg absolutt igjen jernet, men synes silkehansken noen ganger er litt tynnslitt. Margaret Thatcher, kan være et nærliggende eksempel på en kvinnelig Vekt som var leder av en sterk krigsmakt. Hun gikk da også til krig mot Argentina (Falklandsøyene) for å vise styrke og for å bli gjenvalgt som statsminister i Storbritannia.

Med Chiron i Fiskene i tiende hus er det å stå i offentlighetens lys og være synlig for alle en utfordring for Kamala Harris. Det er to grunner til at hun gjør det allikevel. Det ene grunnen måtte være at hun trengte penger og makt for å overleve. Det andre er at hun har et ideal som hun er villig til å kjempe og blø for. Det er vel få som stiller som visepresident på grunn av lønna, så det er nok idealismen eller maktbegjæret som råder.

Månen i Væren i eksakt opposisjon til Solen viser at hun vil ha en stor forståelse for motpartenes ideer og synspunkt, og er i stand til å se helheten i mange sammenhenger. Det gjør henne både egnet til å vise medfølelse, men også til å forstå hvordan hun kan utmanøvrere andre.
Det kan hende at hun får problemer med å håndtere enkelte arenaer hvor Trump spiller seg ut i offentlighetens lys, som Twitter. Der gjelder stort sett ikke fornuftens og rettferdighetens lover, men sensasjonen man skaper og oppmerksomheten man klarer å få rundt seg selv.
Det vil hjelpe henne å komme seg til Tvillingascendanten hvor nord-noden også ligger. Det å være lynkjapp i reaksjonene, i stand til å skifte taktikk og metode på et øyeblikk, samtidig som ordene og intellektet brukes til å tjene deg og dine interesser er noe av det en slik kobling kan tilby.
Noe som lover godt for hennes mulighet til å bli valgt er at de tre vennene i Steinbukken: Pluto, Jupiter og Saturn er i trigon til hennes Jupiter i Tyren fram mot valget.

Kamala kan ha noe i seg som gjør at drømmene hennes iblant overgår virkeligheten: Det kan arte seg slik at hun tror på spirituelle idealer og muligheter som ikke alltid er praktisk tilgjengelig. Men det kan også være en slags blind tro på rettssystemets og rettferdighetens ufeilbarlighet.

En interessant ting å ta med i betraktningen er at dette horoskopet muligens vil tilhøre Amerikas første kvinnelige og fargede president. Enten fordi Biden, som jo er snart 80 år, blir dårlig i løpet av presidentperioden, eller fordi han trekker seg til neste gjenvalgs periode, og hun blir presidentkandidat. (forutsatt at han blir valgt)

Hennes Mc er i Fiskene, og det sier at hun på mange måter er en god general. Det er på ingen måte en myk og fredsommelig liten pike som her stiller inn sine sporhunder mot det hvite hus. Rett på hennes midthimmel står Saturn i Vannmannen. Å ha denne plasseringen vil si at hun er her for å utøve makt (som hun allerede har gjort som aktor). At Saturn er i Vannmannen vil si at det nye regel og maktsystemet hun støtter vil være bygget på idealer som er sammenfallende med tegnet og tiden Vannmannen er forbundet med: Lik rett og respekt for alle uansett rase, kjønn, seksuell legning og posisjon i samfunnet.

Noe av det mest spennende med hennes horoskop er sårbarheten som kombineres med denne krigerenergien hennes. Hun forstår godt hvordan en såret mann som er trengt opp i et hjørne, vil ta i bruk alle midler for å forsvare seg. Det kan hende at hun til tider har gjort det selv.

Hennes Mars er sterk og hard, men også myk og sensitiv. Det blir spennende å se om hun klarer å bruke sin sensitivitet og evne til empati og kjærlighet til å komme ut på topp og vise sin dype medmenneskelighet. Eller om hun blir lokket med på et «tøffere enn toget» spill, hvor hun vil vinne, men samtidig også tape mye sympati.
Det er underlig med en mann som Trump. Han kan tillate seg å si og gjøre skrekkelige ting, uten at alle reagerer på eller engang oppdager hvor ufyselig han er, mens en kvinne som tillater seg en brøkdel av det samme fort ville bli ansett som hard, kald og ufølsom.

Det kan bli litt artig å følge med i valget og hennes vei videre… Kamala Devi har ikke så rent lite av den norske eventyrskikkelsen Prinsessen som ingen kunne målbinde i seg. Trump er også så langt fra Askeladden at han ikke har en mulighet til å klare det. Jeg vil derfor ikke bli forbauset om Trump, som den mesterlige taktiker han er, vil velge å si at hun er uvesentlig og ikke har injurierende kraft og derfor ikke vil nedlate seg til å kommentere, krangle eller diskutere med henne.

Kamala har i hvert fall ingen begrensinger i sine drømmer eller sin egen forestilling om hva hun kan oppnå. Denne ubegrensede troen på seg selv og sine muligheter er vel nesten en nødvendig forutsetning for å mene at man er den rette til å bli visepresident i en av verdens to aller mektigste nasjoner.
Jeg tror hun er det helt riktige valget for en presidentkandidat som ønsker å utfordre og beseire en mann som Trump. Hvor egnet hun er til å ha stor makt og bruke den er noe vi andre med tiden vil få se… eller ikke.

Jeg vil avslutte denne analysen av hennes horoskop med noen ord fra en kjent og kjær norsk sang, som kan illustrere kraften som strømmer gjennom denne kvinnen.
”Kjemp for alt hva du har kjært. Dø om så det gjelder.
Da er livet ei så svært, døden ikke heller”.

Flere artikler: