Kryon: Kommende oppdagelser

Kryon: Kommende oppdagelser

av | 06. 12. 2022 | Artikler: Kanalisering, mestere

Store oppfinnelser og oppdagelser som endrer kulturen på planeten ser ofte ut til å skje samtidig, overalt, som om de ble overført til bevisstheten samtidig fra et annet sted. Den første som manifesterer dem, er den som får æren (her nevnes både elektrisitet og flygning som eksempler).

unsplash.com


Oppfinnelser som har dypgående endringer på planeten på denne måten, skjer når tiden er moden. Noen er på vei og de ligger allerede i feltet, klare til å bli hentet ned. Når dette vil skje er opp til oss. Her er et par av dem:

Slutten på batterier – magnetens energi overtar

unsplash.com

Nå er det tilbake til det grunnleggende. Noen av de beste oppfinnelsene vil bruke mønstre og grunnleggende fysikk som alltid har vært der, men som vi ikke har tenkt på ennå.

Her er oversettelsen fra begynnelsen av temaet om magnetens kraft:
La meg snakke om det magnetiske energihjulet. Det kan være to, eller til og med tre hjul, men det er et enkelt mønster, en rekke magneter som, når de er plassert riktig, kan holde et hjul i sving – for alltid.

Ved å bruke den enkle skyve/trekke-energien til små eller store magneter sammen i en bestemt rekkefølge, kan du holde dette hjulet i gang for alltid.

Du er klar over, er du ikke, at naturlige magneter er veldig kraftige, og de presser og de trekker med mye kraft, uten hvile eller oppfriskningstid, og ingen bivirkninger og uten drivstoff.

Dette er en stor hemmelighet! Hvorfor har du ikke sett dette før? Sett dem sammen i en rekke der de vil skyve og trekke mot hverandre og snurre den størrelsen på hjulet du måtte ønske – helt til tidenes ende!

Alt du trenger å gjøre er å olje lagrene av og til. Har du tenkt på det? Kjære dere, hør: Hvis dere kan få noe til å snurre, kan dere koble det til en elektrisk generator. Elektrisitet, uansett mengde, for alltid!

Kryon sier videre at dette kan drive både små og store ting, alt fra mobiler til biler og store skip. Det kan gi individuell energi til hus og alle andre bygninger. Det trengs ingen ledninger eller kilde utenfra. Og det trengs ikke å lades opp. Det er uavhengig av været slik at sammenbrudd i strømnettet ikke lenger vil skje.

Det er ingen resurs som er enklere og tryggere å bruke til å gi kraft til denne planeten enn magneter. Ingen av naturens resurser brennes, ingen forurensning, og helt trygt.

colourbox.com

Kryon stiller så seg selv følgende spørsmål:
«Kryon: Hvis jeg hadde denne oppfinnelsen, er det krefter der ute som aldri ville latt den utvikles. Jeg ville vært redd for å ha det! Kraftselskapene på planeten vil kjøpe den og stue den vekk fordi de ønsker å selge det de har. De vil aldri la dette skje.»
Som motsvar sier Kryon at vi ikke må tenke med gårsdagens mentalitet. Vi lever i en annen verden med en ny bevissthet. Kraftselskapene (i USA) er i trøbbel. Fossilt brensel er i trøbbel. Kjernekraft har tydelig vist seg å være svært farlig også.
Kryon sier at kraftselskapene i USA, selv om de bruker vann, vind eller sol vil være ivrige for å ta i bruk denne oppfinnelsen. Den er enkel, effektiv, og det trengs ikke store investeringer. Ikke bare det, DE vil bli dem som produserer og selger disse enhetene, som forbedrer dem og finner mer og mer bruk for dem for å fri oss alle for enhver type kraftnettverk.

KRYON

Lee_Carroll_for_Lightworker_Events

Lee Carroll er en amerikansk forfatter. Han holder foredrag for store forsamlinger verden rundt. Carroll har skrevet 16 bøker om kanaliseringer fra en enhet han kaller «Kryon». Informasjonen Kryon meddeler oss er ment å utvikle oss og forbedre livet vårt på jorden. Kryon beskriver endringene som skjer og alle mulighetene som oppstår med den nye bevisstheten.

www.kryon.com

Kommende healingmetoder baserer seg på at bevissthet er energi

Kryon sier at i løpet av de siste tjue årene har det vært bevist at bevissthet er energi og at det kan endre fysikken. Før i tiden var bevissthet noe esoterisk, noe mer eller mindre udefinerbart, og det hørte ikke til fysikken. Nå gjør den det. Det er nå en sakte oppmerksomhet om at bevissthet absolutt må bli vurdert som energi.

Jeg har oversatt det meste som står om dette temaet siden det ikke står så mye om det:
Tenk: Hvis bevissthet er energi, må det, som alle andre fysiske energier, være regler eller aksiomer. Det blir forutsigbar vitenskap. Når du begynner å finne ut av det og forstår hva de er, vil du ha noen dyptgripende svar på noen av de største helsemysteriene:

evissthetsenergien er årsaken til placeboeffekten! Noen tar en sukkerbelagt pille, og de blir fortalt at pillen kommer til å skape en kur – og så gjør den det! Hva er prosessen? Hvordan er det mulig?

Noen tar en homøopatisk remedie, en kjemi som er for liten til å skape en kjemisk reaksjon. Likevel helbreder det! Hva skjer? Hvordan fungerer det? Svaret er energien og bevissthetens fysikk kombinert med noe som kalles speilnevroner: Det kroppen ser og forventer, skaper den ofte av seg selv. Kanskje du ser noen andre spise et måltid og du produserer spytt. Det er bevissthet over kjemi, kjære dere.

Har du noen gang lurt på om speilnevroner kan spille en kraftig og større rolle i et kommende helbredelsessystem? Hva om du kunne overbevise kroppen din om at det var healing? Speilnevroner kan ikke se forskjell på hva du tror eller hva som skjer kjemisk. Derfor instruerer bevisstheten kroppen til å helbrede seg selv, og det gjør den! Nå forstår du hvordan spontan helbredelse kan fungere. Når du overbeviser kroppen om at en helbredelse skjer, tror den det så fullstendig at den helbreder seg selv. Dette vil være en ny helbredelsesprosess. Det vil være det beste som noen gang har eksistert – å bruke bevissthetsenergien på nye, målbare, vitenskapelige måter.

Ingen kunstig intelligens – ingen superhøyteknologiske fremskritt.
I stedet blir dette avsløringen for hva dere mennesker alltid har hatt.
Kraftfullt!

Link til artikkelen her.


Henning Jon Grini, forfatter, samfunnsdebattant www.inspirasjonogideer.no www.gaiamessen.no

Flere artikler: