Hva er forskjellen på Ditt Høyere Selv og Sjelen?

Hva er forskjellen på Ditt Høyere Selv og Sjelen?

07. 06. 2022 | Se disse artiklene

Av Jim Self
En beskjed fra Jim Self og Roxane Burnet
www.masteringalchemy.com

Det er alltid noen som spør oss: Hva er forskjellen mellom mitt Høyere Selv og Sjelen?

Det er et viktig spørsmål, som vi alle en eller annen gang har spurt oss selv om. På vår spirituelle reise møter vi mange inntrykk. Noen er lette å forstå, noen er forvirrende, mens andre igjen virker selvmotsigende. Jeg håper denne lille artikkelen vil virke klargjørende. Det som skrives er min oppfatning og mening. Ha ikke blind tillitt til meg. Legg merke til om det du leser resonnerer med deg. Din opplevelse er det eneste viktige her.

Ditt Høyere Selv er ganske enkelt den høyeste utgaven du kan oppnå og holde i den fysiske kroppen. Det er den delen av deg som vet, ser og forstår på det høyest mulige fysiske nivået, samtidig som den fysiske delen av deg fortsetter å bevege seg i den tredje dimensjonen.

Din sjel ønsket å få noen spesifikke erfaringer. Derfor laget den en plan og startet en prosess som gjorde dette mulig – gjennom deg.

En stor del av den menneskelige hensikt og spiritualitet er å forankre visdommen til Det Høyere Selvet i din fysiske væren.
Sjelen din, på den annen side, hadde en avgjørende rolle når det gjaldt å sette premisser og skape mønsteret rundt erfaringene dine i dette livet. Din sjel ønsket å få noen spesifikke erfaringer. Derfor laget den en plan og startet en prosess som gjorde dette mulig – gjennom deg.

collage: unsplash, Briana Holberg

Et enkelt lite eksempel kan være: Din sjel ønsket å vite hvordan det er å erfare følelsen av pinlighet i en kvinnelig kropp. Deretter plasserte sjelen deler av sin bevissthet i deg med en kvinnelig kropp. Deretter dro du ut i denne tredimensjonale verden for å erfare den planen som din sjel ønsket å oppleve.

Du ble for eksempel født inn i en familie av yndefulle dansere, men selv var du klumsete og merkelig og snublet av sted.
Du omga deg med enkle tredimensjonale barn, mens du hadde en kreativ hjerne uten filter. Derfor sa du saker og ting som skapte pinlige situasjoner og stemninger.

Som voksen likte du å feste og våknet mang en morgen med ubehag, mens du måtte prøve å forklare hva du hadde holdt på med kvelden før.

Underveis i disse fantastiske erfaringene som Sjelen skaper for deg, har du alltid fri vilje. Du vil derfor velge og utforske mange andre komponenter i dette livs-spillet, i tillegg til det som var Sjelens ønsker. Du ble bedre i stand til å mestre ting og etter hvert ble de pinlige episodene færre og færre. Sjelen ble fornøyd med disse erfaringene. Du må huske at sjelen har mange, mange, mange erfaringer den vil oppleve gjennom deg i dette livet.

Underveis i disse fantastiske erfaringene som Sjelen skaper for deg, har du alltid fri vilje.

Å være i denne forbløffende tiden av endring vil tilføye både din erfaring av ditt Høyere Selv og Sjelen noe nytt. Når du begynner å huske hvem du egentlig er og vender tilbake til de høyere nivåer av bevissthet, så vil de forskjellige delene av deg og ditt Høyere Selv rask smelte sammen. Som du begynner å erfare deg selv som dette sammenføyde Høyere Selv, vil de utvidede nivåene av kunnskap, visdom og forståelse, som er det Høyere Selvet, begynne å bli den du er.

Samtidig spiller Din Sjel en viktig rolle i Alt Som Er. Din Sjel utfolder seg mye mer i det ikke – fysiske riket, som er gigantisk mye større enn det fysiske. Det er som om hele ideen om og manifestasjonen av den fysiske virkelighet er som et sandkorn på stranden. Alt annet er ikke fysisk.

Men vi mennesker vet bare det vi vet. Så det er åpenbart at det fysiske er hele universet. Eller hva? (selvfølgelig helt feil, men det vet vi ikke enda). Når du fullfører avtalen du har gjort med din Sjel, (i dette tilfelle å erfare og mestre pinlighet) blir sløret mellom deg og din sjel tynnere og gjennomsiktig. Ganske raskt blir du og din Sjel forent og selve skapelsesprosessen blir utstrakt og strekker seg langt utover begrensningene i den tredje dimensjonen.

Når du velger å våkne og smelter sammen ditt Høyere Selv og Sjelen under dette Skiftet, begynner du å gjøre noe som aldri har vært gjort før.

Ifølge erkeenglene Michael, Metatron, Zadkiel, Uriel og Mester Kuthumi, så vil de som med bevissthet og full oppmerksomhet fokuserer på sin personlige utvikling bli helt klar over Sjelen og hvordan den utfolder seg i det fysiske.

Du begynner samtidig å bygge en bro tilbake til skaperens hjerte. Denne broen refereres til, i forskjellige tekster, som «Monaden.» Monaden er den brobyggende delen av Sjelen, som har sin fulle bevissthet i det ikke-fysiske.

Mens du er i denne prosessen, går du gjennom disse evolusjonære sprangene og blir ett med ditt Høyere Selv. Samtidig som du blir et med sjelens fysikk. Du begynner også å få adgang til Monaden og det ikke-fysiske universet; Mor/far skaperkraften. Dette er et nytt eventyr og ukjent territorium.

Erkeenglene og mesterne er svært fornøyd og imponert over alt Du får til. Du er viktig, stor og betydningsfull. ●


Se flere artikler her:

ET BREV FRA GAIA

ET BREV FRA GAIA

Kjære dere mennesker som bor oppå min store runde kropp, vil dere være så snill å behandle meg litt bedre?

les mer
Å være sann mot seg selv

Å være sann mot seg selv

Vi begynner med det aller enkleste. Du lever ditt liv. Det er en selvfølge. Men er det helt sikkert at du virkelig lever ditt liv? Lar du noen andre sitte ved rattet?

les mer